کاشت مو برای زنان

زمان تقریبی مطالعه: 10 دقیقه

کاشت مو برای زنان به روش های مختلفی چون FUT، FUE، ساپفایر، DHI و … صورت می پذیرد. اغلب کاشت مو برای خانم های بالای 25 سال که بیماری خاصی ندارند صورت می گیرد.

کاشت مو در زنان درمانی دائمی است و سبب بهبود ظاهر آن ها می شود، همچنین کاشت مو زنانه نیاز به مراقبت کمتر داشته و ظاهری طبیعی به افراد می بخشد و نسبتاً مقرون به صرفه است.

ماساژ پوست سر، مصرف آنتی بیوتیک، استفاده از ماینوکسیدیل، پرهیز از مصرف آسپرین و … از اقداماتی است که پیش از کاشت مو برای زنان می بایست صورت گیرد.

پرهیز از خاراندن پوست سر، استفاده از کلاه، در معرض آفتاب قرار نگرفتن، خواب مناسب در وضعیت درست از مواردی است که به عنوان اقدامات پس از کاشت موی زنانه توصیه می گردد.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کاشت مو برای زنان تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آیا کاشت مو برای زنان جواب می دهد؟

آیا کاشت مو برای زنان جواب می دهد؟

زنان نیز همانند مردان می توانند برای کاشت مو اقدام کنند. برای مقابله با ریزش و جهت کاشت مو برای زنان لازم است تا علت ریزش مشخص گردد. اینکه علت ریزش ژنتیکی باشد یا علت دیگری داشته باشد، می بایست مشخص گردد.

موی زنان می تواند به دلایلی چون فشار و استرس، بارداری، زایمان، مراقبت های ضعیف مو، آسیب های ناشی از سفت بستن مو، کمبود ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز، شیمی درمانی، اختلال خودایمنی و … مورد ریزش قرار گیرد.

برخی از این عوامل موقتی هستند و برخی به صورت دائم منجر به ریزش مو می شوند.

کاشت مو برای زنان در برخی می تواند گزینه درمانی مناسبی جهت مقابله با آلوپسی باشد.

امروزه جراحان و متخصصینی که کاشت مو برای خانم ها را انجام می دهند، فولیکول ها را با دقت از پوست سر بیرون می اورند و به ناحیه درمانی پیوند می زنند.

کاشت مو هم جهت مقابله با طاسی و هم به منظور مقابله با نازک شدن مو در زنان مورد استفاده قرار می گیرد.

کاشت مو برای زنان در 2 تا 5 درصد از زنانی که طاسی کششی و غیر هورمونی دارند جواب خواهد داد.

لازم به ذکر است که نوع روش کاشت مو برای زنان و نوع موی سر زنان تأثیر زیادی بر روند درمانی، بهبود و نتیجه مناسب خواهد داشت.

روش های کاشت مو برای زنان

انواع روش های کاشت مو برای زنان

متناسب با نوع مو و شدت ریزش و طاسی مو در زنان می توان از روش های متفاوت کاشت مو برای خانم ها استفاده کرد.

برخی از این روش ها مطابق زیر است:

● پیوند واحد فولیکولی

پیوند واحد فولیکولی یا FUT روشی به نسبت قدیمی در کاشت موی زنانه است. در طی این فرایند، جراح نوار کوچکی از پوست سر را از پشت یا کنار سر بیمار بر می دارد.

این نوار حاوی فولیکول هایی است که تحت تأثیر آندروژن ها قرار نمی گیرند و به واسطه طاسی زنان نمی ریزند.

این روش گزینه مناسبی برای زنانی است که تمایل دارند مقدار قابل توجهی از موی خود را بازیابی کنند.

شاید تنها ضعف این روش را بتوان تهاجمی تر بودن آن در مقایسه با دیگر روش ها دانست که جای زخم جراحی را بر پوست سر باقی خواهد گذاشت.

● استخراج واحد فولیکولار

 استخراج واحد فولیکولی یا FUE روش به نسبت جدیدتری در مقایسه با FUT جهت کاشت مو برای زنان است.

در این روش، متخصص و جراح هر فولیکول را به صورت جداگانه ای با استفاده از یک ابزار پانچ برداشت می کند.

در این روش هیچ برش و جای زخمی به وجود نخواهد آمد. اگرچه ممکن است فرایند FUE در مقایسه با FUT طولانی مدت تر باشد، اما روند بهبودی آن در مقایسه با روش قبلی سریع تر است.

● روش ساپفایر FUE

 این روش همان متد FUE را در کاشت مو برای زنان دنبال می کند، اما به جای استفاده از تیغه های فولادی ضد زنگ که جهت نفوذ به پوست سر چندان تیز و انعطاف پذیر نیستند و سبب ایجاد زخم های جزئی بر پوست سر می شوند، از تیغه هایی از جنس یاقوت کبود جهت نفوذ به پوست سر استفاده می کند که کاملاً انعطاف پذیر و تیز است و زخمی بر پوست سر بر جای نخواهد گذاشت.

● روش DHI

این روش کاشت مو برای زنان، برای مدت زمان طولانی به مو اجازه می دهد تا زیر پوست باقی بماند.

فولیکول هایی که برای مدت زمان بیشتری زیر پوست باقی می مانند بالغ شده و سبب رشد موهایی سالم و قوی در خارج پوست می شوند.این روش درمانی سبب ایجاد اسکار روی پوست نمی گردد.

این روش کاشت موی زنانه در مقایسه با دیگر روش ها گران تر است اما نتایج چشمگیرتری را به دنبال خواهد داشت.

در این روش فولیکول های مو روی ایمپلنت قرار گرفته و متخصص و جراح شروع به کاشت مو با زاویه 40 تا 45 درجه می کند. سوزن CHOI مورد استفاده این روش این قابلیت را دارد تا فولیکول های مو را به داخل هل دهد.

کدام گروه از زنان کاندیدای مناسبی برای کاشت مو هستند؟

زنانی کاندیدای مناسب کاشت مو به شمار می روند که سطح نازک شدن موهای آن ها خفیف باشد، خط مویی سالم داشته باشند و دارای موهای اهداکننده کافی و پایداری در پشت سر باشند.

حتی زنانی که دچار آلوپسی کششی شده اند و یا در اثر ضربه یا تصادف موهای خود را از دست داده اند، در صورت داشتن شرایط یاد شده هم می توانند کاندیدای مناسبی جهت کاشت مو باشند.

از لحاظ سنی اغلب افراد بالای 25 سال به کاشت مو اقدام می کنند، زیرا انتظارات بیماران کمتر از 25 سال غیر واقعی تر است.

زنانی که موهایی با قطر ساقه بزرگتر دارند، نسبت به افرادی که موهای نازک دارند، بهتر به کاشت مو پاسخ می دهند و کاشت مو برای زنان با این شرایط مناسب تر است.

زنانی که پیشتر جراحی پلاستیک یا زیبایی داشته اند و به واسطه اسکار ایجاد شده دچار طاسی موضعی شده اند نیز کاندیدای مناسبی به شمار می روند.

روش های کاشت مو برای زنان از چنان پیشرفتی برخوردار بوده که حتی زنانی که به واسطه سوختگی یا جراحی موهای خود را از دست داده اند، نیز می توانند امیدوار باشند.

 توصیه می گردد که زنان زیر 25 سال، افراد دارای بیماری زمینه ای نظیر نارسایی قلبی، کبد، فشار خون و کلیه و زنان باردار از روش های کاشت مو استفاده نکنند.

مزایای کاشت مو برای زنان

مزایای کاشت مو برای زنان

از جمله مزایای کاشت مو برای خانم ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

● درمان دائمی از طریق کاشت مو برای زنان

 اگرچه راه ها  روش های موضعی و موقتی جهت رفع ریزش مو وجود دارد، اما کاشت مو برای خانم ها روش درمانی دائمی است که فولیکول ها را از قسمتی از سر جدا کرده و به ناحیه طاس سر منتقل می کند.

● بهبود ظاهر با کاشت مو

زنان با تراکم موی پایین یا طاسی از کم بودن اعتماد به نفس خود شکایت دارند. با استفاده از روش های کاشت مو برای زنان لکه های طاسی بر سر زنان از بین رفته و فرد اعتماد به نفس بالاتری پیدا خواهد کرد.

● نیاز به مراقبت کمتر

 در روش های موضعی به غیر از کاشت مو، زنان می بایست از انواع شامپو و نرم کننده استفاده کرده و در فواصل زمانی کوتاهی به آرایشگر مراجعه نمایند، حال آنکه از طریق کاشت مو برای زنان با به کارگیری راه حلی یکباره و مراقبت های لازمه بعد از آن، هزینه نگهداری از موی زنان به مراتب کاهش خواهد یافت.

● ظاهر طبیعی

کاشت موی زنانه اگر با روش مناسب و تحت نظر پزشک حاذقی صورت گیرد، ظاهری کاملاً طبیعی را برای زنان به دنبال خواهد داشت.

● مقرون به صرفه بودن این روش در مقایسه با دیگر روش ها

کاشت مو برای زنان در مقایسه با سایر روش های ترمیم مو قیمت مناسب تر و به صرفه تری خواهد داشت.

آماده سازی قبل از انجام کاشت مو برای خانم ها

آماده سازی قبل از انجام کاشت مو برای خانم ها

آماده سازی قبل از کاشت مو برای زنان با توجه به نوع روش مورد استفاده متفاوت خواهد بود، اما از جمله ملاحظات عمومی که پیش از کاشت مو برای خانم ها در تمامی روش ها لازم است صورت گیرد، مطابق زیر است:

  • ترک استعمال سیگار حداقل 24 ساعت پیش از انجام کاشت مو برای زنان. استعمال سیگار بر روند بهبود زخم تأثیر گذاشته و آن را کند یا متوقف خواهد کرد.
  • توصیه می گردد که حداقل دو هفته پیش از کاشت مو برای زنان، روزانه بین 10 تا 30 دقیقه پوست سر خود را ماساژ دهید. ماساژ سبب نرم شدن پوست شده و رنگ پوست را بهبود می بخشد.
  • ممکن است به زنان توصیه گردد تا پیش از کاشت مو، آنتی بیوتیک مصرف کنند تا از ایجاد عفونت جلوگیری شود.
  • بسته به شدت ریزش مو در زنان، توصیه می گردد تا پیش از عمل جراحی از ماینوکسیدیل استفاده شود.
  • در صورتی که افراد سن بالای 45 سال داشته باشند، توصیه می گردد تا نوار قلب و آزمایش خون از فرد گرفته شود.
  • پرهیز از مصرف آسپرین و داروهای رقیق کننده خون یا هر داروی ضد التهابی دیگر حداقل دو هفته پیش از کاشت مو برای خانم ها.

مراقبت های بعد از کاشت مو برای زنان

مراقبت های بعد از کاشت مو برای زنان

با توجه به روش کاشت مو برای زنان بین 10 روز تا 3 هفته بهبودی حاصل خواهد شد، اما لازم است تا مراقبت های زیر جهت بهبودی هرچه سریع تر از سوی زنان صورت گیرد:

  • پرهیز از ایجاد خراش یا خاراندن ناحیه اهدا کننده موی سر
  • بهره گیری از کلاه به منظور محافظت از پوست سر در برابر نور خورشید. توصیه می گردد که حداقل 3 هفته پس از عمل از کلاه استفاده شود.
  • خواب مناسب در وضعیت درست: همانطور که خواب کافی و مناسب روند بهبودی را تسریع می کند لازم است تا در زمان خواب سر و گردن را تا حدودی بالا قرار دهید تا مانع از روند بهبود فولیکول های مو نشوید.

چه تعداد گرافت موی زنان نیاز داریم؟

با توجه به سطح ریزش مو در زنان تعداد گرافت های مورد نیاز متفاوت است. اگر سطح ریزش مو کم باشد حدود 600 گرافت و اگر سطح ریزش مو گسترده تر باشد تا 3000 یا بیشتر مورد نیاز است.

پزشکان با استفاده از مقیاس لودویگ برای زنان سطح ریزش مو در آنان را شناسایی کرده و با توجه به سطح ریزش و نواحی نازک شده از تعداد گرافت های مناسبی از مو استفاده می کنند.

هر گرافت مو قطعه کوچکی از بافت پوست سر است که 1 تا 4 مو شامل پیاز، فولیکول های آن ها و بافت پوست اطراف فولیکول ها را در بر می گیرد. در روش های کاشت مو برای زنان گرافت های موی سالم و قوی از ناحیه اهداکننده فرد برداشته شده و به مناطقی که فولیکول های موی ضعیف تری دارند، پیوند می شوند.

کاشت مو در زنان بدون بانک مو

جهت کاشت مو برای زنان با بانک موی اندک، جراح و متخصص ابتدا نواحی سر در پشت و کناره های سر را بررسی می کند. موهای موجود در این نواحی در برابر ریزش مقاوم هستند.

در صورتی که میزان بانک مو در این نواحی کافی نباشد، متخصص از موهای پا و دست استفاده خواهد کرد. البته موهای این نواحی ممکن است بسیار نازک باشند و نتیجه ایده آلی را فراهم ننمایند.

کاشت موی جلوی سر برای خانم ها

کاشت مو برای جلوی سر خانم ها بسیار اهمیت دارد، زیرا اگر این خط طبیعی به نظر برسد، مابقی کاشت مو نیز عالی به نظر خواهد رسید و اگر این خط بد به نظر برسد، سایر قسمت ها نیز نامناسب نشان داده می شوند.

نکته حائز اهمیت آن است که هر مویی که از پشت سر برداشته شود و در قسمت جلو کاشته شود، همیشه باقی خواهد ماند، اما مویی که از اطراف سر برداشته و کاشته شود به زودی از بین خواهد رفت.

آیا خانم ها برای کاشت مو باید کچل کنند؟

اگرچه تراشیدن کل سر روند کاشت مو برای زنان را آسان تر می کند، اما برای رسیدن به تجربه ای موفق عاملی ضروری نیست و خانم ها برای کاشت مو نیاز به کچل کردن ندارند.

عوارض کاشت مو در زنان

عوارض کاشت مو برای زنان

اغلب کاشت مو برای زنان عوارضی ندارد. تنها درصد کمی از افراد، حدود 10 درصد پس از جراحی ورم موقت را تجربه می کنند.

احتمال دارد در تعداد کمی از افراد عوارض زیر ایجاد گردد:

● خونریزی

کاشت مو برای خانم ها نظیر یک روش جراحی است و در حین عمل خطر خونریزی وجود خواهد داشت.

● تورم

در تعداد کمی از افراد، محل دریافت کننده فولیکول های مو به دلیل تجمع مایعات متورم می شود و درد و ناراحتی را به دنبال خواهد داشت.

● درد

به دلیل اینکه کاشت موی زنانه با بی حسی موضعی انجام می پذیرد، دردی که بیمار تجربه می کند حداقل و قابل تحمل خواهد بود.

ریزش موی زنانه چگونه درمان می شود؟

ریزش موی زنانه چگونه درمان می شود؟

به منظور درمان ریزش مو در زنان می توان از روش های زیر استفاده کرد:

● ماینوکسیدیل

ماینوکسیدیل قطره ای غیر خوراکی و موضعی است که سبب تحریک فولیکول های مو شده و ریزش مو را متوقف می کند.

ماینوکسیدیل همچنین چرخه رشد مو را تقویت می کند.

● نور درمانی

نور درمانی به عنوان درمانی مکمل می تواند اثرات سایر درمان های ریزش مو مانند ماینوکسیدیل را تقویت کند.

● کتوکونازول

کتوکونازول دارویی است که به درمان ریزش مو کمک می کند. این دارو به کاهش التهاب، بهبود استحکام و ظاهر مو کمک می کند.

● کورتیکواستروئیدها

تزریق کورتیکواستروئیدها سبب رشد موهای جدید می شوند. کورتیکواستروئیدها به صورت کرم، لوسیون و آمپول در دسترس بوده و می توانند ریزش مو را کاهش دهند.

● پلاسمای غنی از پلاکت

تزریق پلاسمای غنی از پلاکت به نواحی آسیب دیده پوست سر می تواند از ریزش مو جلوگیری کرده و تراکم موی موجود را افزایش دهد.

قیمت کاشت مو برای زنان

قیمت کاشت مو برای زنان با توجه به روش مورد استفاده، پزشک و متخصص و کلینیک مورد استفاده متفاوت خواهد بود.

از میان روش های کاشت مو برای خانم ها روش ساپفایر FUE که از تیغه ای از جنس یاقوت جهت کاشت مو استفاده می شود، گران تر بوده و نتایج مطلوب تری را به دنبال خواهد داشت.

مصرف قرص هیرونیک برای توقف ریزش مو در زنان

علاوه بر استفاده از روش های مختلف کاشت مو برای زنان می توان از مکمل های تخصصی برای تقویت مو و جلوگیری از ریزش آن استفاده کرد.

یکی از بهترین مکمل های تقویت مو، هیرونیک است. هیرونیک دارای ترکیبات مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی شامل زینک، کوآنزیم کیوتین و ویتامین B5، B6 و B7 است.

زینک در هیرونیک نقش مهمی در چرخه رشد فولیکول های مو دارد. کوآنزیم کیوتین از مو در برابر رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو محافظت می کند.

ویتامین B5 با حفظ رطوبت موثر در مو از خشکی پوست سر که سبب ریزش مو می شوند، جلوگیری می کند.

ویتامین B6 در هیرونیک، کراتین مو که جز اصلی تولید کننده مو است را تقویت می کند و B7 از طریق افزایش استحکام تارهای مو از ریزش آن ها جلوگیری می کند.

مکمل تخصصی مو هیرونیک

سوالات متداول

آیا نتایج کاشت مو برای زنان دائمی است؟

بله، یکی از مزایای کاشت مو برای زنان بر خلاف داروها و روش های موضعی که تماماً موقتی هستند، دائمی بودن کاشت مو برای خانم ها است. در این روش فولیکول های مو از قسمتی از سر جدا شده و به ناحیه طاس و کم موی سر زنان منتقل می شود.

آیا کاشت موی زنانه دردناک است؟

کاشت مو برای زنان به دلیل استفاده از داروهای بی حسی موضعی با دردی بسیار خفیف و جزئی و یا بدون درد خواهد بود.

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان در چیست؟

با توجه به متفاوت بودن الگوی ریزش مو در مردان و زنان، کاشت مو در آن ها نیز متفاوت است. در صورتی که مردان بانک پیوند مناسبی نداشته باشند، می توان از موی سایر اعضای بدن مانند سینه آن ها استفاده کرد، در حالی که نبود بانک اهدایی مناسب در زنان، کاشت موی زنانه را با مشکل مواجه خواهد کرد.

مدت زمان کاشت مو برای زنان چقدر است؟

مدت زمان کاشت مو برای زنان با توجه به روش مورد استفاده بین 4 تا 8 ساعت متفاوت خواهد بود.

احساس خود را درباره این مقاله بگویید 2 نظر

4 2
کاشت مو برای زنان
5/5 - (1 امتیاز)

این مقاله را با دیگران به اشتراک بگذارید

Scroll to Top