قرص کلسیم

کلسیم یکی از مواد معدنی درون بدن انسان است که نقش‌های بسیار زیادی را بر عهده دارد و بسیاری از فعالیت‌های زیستی بدن انسان بدون وجود کلسیم نمی‌تواند انجام شود.

فواید قرص کلسیم را شاید نتوان به صورت خلاصه در یک لیست کوتاه بیان کرد اما شاید بتوان مهمترین فواید قرص کلسیم برای بدن انسان را استفاده و نقش آن در استحکام استخوان‌پذیری بدن انسان برشمرد.

این ماده معدنی نقش بسیار مهمی در استحکام استخوان‌ها و بافت استخوانی بدن انسان دارد. در نبود کلسیم، بافت استخوانی بدن انسان نمی‌تواند میزان استحکام مورد نیاز برای انجام کار‌های روزمره را تأمین کند و به دنبال آن بیماری مرسومی تحت عنوان بیماری پوکی استخوان پدید می‌آید.

فواید قرص کلسیم در این مورد خلاصه نمی‌شود؛ نقش کلسیم در انقباض رگ‌های خونی و کمک به جریان خون و همچنین نقش آن در انتقال پیام‌های عصبی بین مغز و سایر اندام‌های بدن هم انکار نشدنی است.

 

درباره محصول کلسی هیل

در این ویدئو با جزئیات بیشتری از محصول کلسی هیل آشنا می‌شوید و شما میتوانید با داشتن اطلاعات بیشتری از ویژگی های محصول تصمیم به مصرف مکمل کلسی هیل نمایید.

مکمل کلسی هیل چیست و از چه موادی تشکیل شده

مکمل کلسی هیل ایکس مارت حاوی مواد لازم برای سلامت استخوان های بدن و جلوگیری از گرفتگی عضلات است. بدن ما برای حرکت ماهیچه ها، ترشح هورمون ها و ساختن و حفظ استخوان های قوی به کلسیم نیاز دارد. کلسیم همچنین به حفظ ضربان قلب و عملکرد عضلات کمک می کند. و انتقال پیام از مغز به سایر قسمت های بدن. ویتامین D3 یک ویتامین محلول در چربی است که به جذب کلسیم و فسفر در بدن کمک می کند. روی به ساخت و جلوگیری از شکستن استخوان ها کمک می کند منیزیم در افزایش استحکام استخوان ها و جلوگیری از گرفتگی عضلات موثر است.

مردم درباره کلسی هیل چی میگن

این مکمل فوق العااااااده بود
پروفایل
نوید حامدی
5/5
برای جلوگیری از پوکی استخوان برام تجویز شد راضی بودم
پروفایل
مریم عظیمی
5/5
برای افزایش استحکام استخوان ها تهیه کردم راضی بودم
پروفایل
ثنا ده رودی
5/5

همین حالا خرید کنید

خرید مکمل کلسی هیل از داروخانه های معتبر با بهترین قیمت و تضمین اصالت کالا

عنصر کلسیم

عنصر کلسیم که علاوه بر بدن انسان در طبیعت هم وجود دارد، عامل حیاتی برای زندگی بسیاری از موجودات زنده از جمله موجودات تک سلولی و همچنین گیاهان است.

عنصر کلسیم علاوه بر بدن موجودات زنده در ساختار‌های دیگری مثل ساختار فلزات ساختار پوسته زمین و همچنین سنگ‌ها هم وجود دارد.

فواید قرص کلسیم

دو مورد دیگر از فواید قرص کلسیم هم نقش آن در جذب فعال ویتأمین D و همچنین نقش آن در بهبود عملکرد آنزیم‌های کبد است.

در نبود کلسیم آنزیم‌ها نمی‌توانند به خوبی مسئولیت‌های خود را در بدن برای انجام واکنش‌های زیستی انجام دهند.

علاوه بر این در نبود کلسیم یا حتی کمبود آن ویتأمین D که یک ویتأمین محلول در چربی است به راحتی نمی‌تواند از طریق دستگاه گوارشی جذب دستگاه گردش خون شود.

بنابراین کمبود کلسیم به صورت غیرمستقیم در بیماری‌هایی که عامل آن‌ها ویتأمین D است هم نقش دارد.

انواع کلسیم

اما کلسیم فقط در بدن انسان و در ساختار شیمیایی فلزات و سنگ‌ها وجود ندارد، امروزه انواع داروی آن برای افرادی که به دریافت کلسیم بیشتر نیازمندند هم ساخته شده است.

اگر می‌خواهید همیشه سطح کلسیم بدن انسان در مقدار قابل ملاحظه‌ای بالا باشد مصرف قرص کلسسیم ، لبنیات و فرآورده‌های لبنی را فراموش نکنیم؛ این یکی از متداول‌ترین اشکال و انواع کلسیم در جهان ماست.

اما در میان مواد غذایی کلسیم تنها در لبنیات و فرآورده‌های حاصل از آن وجود ندارد بلکه در بسیاری از مواد دیگر مثل سبزیجات، غلات و غذا‌های دریایی هم میزان بسیار زیادی کلسیم نهفته است.

مقدار کلسیم در بدن

وقتی که از نقش اساسی کلسیم در سلامت بدن انسان صحبت می‌شود بسیاری از افراد نگران می‌شوند که نکند میزان کلسیم بدن آن‌ها به اندازه کافی نباشد، اما میزان کلسیم استاندارد در بدن هر فرد چقدر است؟

معمولاً توصیه می‌شود هرچه سن افراد بالاتر می‌رود میزان کلسیم مورد نیاز آن‌ها نیز باید بیشتر شود و اگر بدن نمی‌تواند کلسیم مورد نیاز را جایگزین کند لازم است که با استفاده از قرص کلسیم این کمبود جبران شود.

مقدا کلسیم در بدن

پزشکان پیشنهاد می‌کنند برای کودکانی که در بدو تولد تا ۶ ماهگی به کلسیم نیاز دارند میزان مصرف روزانه قرص کلسیم باید حدود ۲۰۰ میلی گرم باشد به همین ترتیب هر چه سن افراد بالاتر رود میزان نیاز آن‌ها به قرص کلسیم افزایش پیدا می‌کند.

تا آنجا که افراد بالای ۷۰ سال باید روزانه تا حدود ۱۲۰۰ گرم کلسیم روزانه دریافت کنند.

میزان کلسیم مورد نیاز در روز برای هر فرد و با توجه به سن و سال او متغیر است و معمولاً عدد‌ها و رقم‌های مختلفی برای میزان کلسیم مورد نیاز بدن ذکر می‌شود ما در این جدول نگاهی می‌اندازیم به میزان مصرف کلسیم مورد نیاز روزانه در هر فرد با توجه به رده سنی او

گروه سنی میزان مصرف روزانه بر حسب میلی گرم
0 تا 6 ماه 400
6 ماه تا 1 سال 400
1 سال تا 3 سال 600
3 سال تا 8 سال 600
8 سال تا 18 سال 600
19 سال تا 71 سال 600
زنان بالای 71 سال 600
مردان بالای 71 سال 800

غذا‌های کلسیمی

اما آیا می‌دانید که غذا‌های کلسیمی به چه غذا‌هایی اطلاق می‌شود و در کدام مواد غذایی می‌توانید میزان بسیار زیادی کلسیم پیدا کنید؟

برای پاسخ به این سؤال باید در ابتدا سراغ به تنقلات و آجیل‌ها برویم؛ تنقلاتی مانند بادام‌ها و پسته حاوی میزان زیادی کلسیم هستند و مصرف روزانه آن‌ها می‌تواند کمبود کلسیم در بدن را بدون نیاز به انواع شیمیایی کلسیم جبران کند.

همچنین سویا و محصولات فرآورده شده‌ای که از سویا به وجود آمده‌اند هم حاوی مقدار بسیار زیادی کلسیم هستند؛ به طور مثال شیر سویا، آجیل سویا و سایر فراورده‌هایی که از سویا تهیه شده‌اند، نیاز بدن به کلسیم را تأمین می‌کنند.

غذا‌های کلسیمی

دانه‌های روغنی مثل دانه چیا و تخم کتان هم منبع بسیار غنی از کلسیم هستند در میان سبزیجات هم سبزیجاتی مانند کلم، اسفناج یا شلغم حاوی مقدار بسیار زیادی کلسیم هستند و مصرف هفتگی آن‌ها در برنامه غذایی توصیه شده است.

مکمل‌های کلسیم

قرص کلسیم متداول‌ترین شکل شیمیایی و تجاری عنصر کلسیم است و برای افرادی که با مشکل پوکی استخوان دست و پنجه نرم می‌کنند، تجویز می‌شود.

علاوه بر قرص کلسیم، مکمل کلسیم کربنات هم در بازار وجود دارد. قرص کلسیم کربنات که ۴۰ درصد آن را کلسیم تشکیل داده است، یکی از مکمل‌های متداول در صنعت پزشکی است که معمولاً برای افرادی تجویز می‌شود که از ناراحتی‌های گوارشی مثل سوزش معده و همچنین سوء هاضمه رنج می‌برند.

مکمل کلسی هیل  (Calci Heal) را می توان به عنوان  یکی از بهترین گونه این نوع مکمل ها نام برد

قرص کلسیم سیترات که یکی دیگر از شکل‌های مکمل‌های کلسیمی است، از قرص کلسیم کربنات درصد غلظت پایین‌تری دارد و تنها ۲۰ درصد آن از کلسیم است.

قرص کلسیم سیترات برای بیمارانی که از چاقی مفرط رنج می‌برند یک داروی بسیار مناسب است.  مکمل بون فیت (Bone Fite ) یک نوع بینظیر از این گونه قرص کلسیم می باشد

نکته جالب توجه درباره قرص های کلسیم کربنات و کلسیم سیترات این است که قرص کلسیم کربنات بهتر است با معده خالی مصرف نشود چراکه بدن برای جذب آن به مشکل بر می‌خورد اما قرص کلسیم سیترات را می‌توان حتی با معده خالی هم مصرف کرد.

درخواست مشاوره

برای در یافت مشاوره تخصصی، درخواست خود را به صورت کامل به همراه مشخصات وارد کنید تا کارشناسان نیکان فارمد مهر پس از بررسی درخواست با شما تماس حاصل نمایند. همچنین شما میتوانید با شماره گیری صدای مشاور از مشاوره تلفنی نیز بهره‌مند شوید.

021-58201

کمبود کلسیم

معمولاً نشانه‌های که بسیار زیادی در بدن وجود دارد که ما می‌توانیم از آن‌ها بفهمیم کلسیم در بدن ما کم است.

جالب این است که کمبود کلسیم در بدن همیشه با نشانه‌های ظاهری همراه نیست اما کمبود شدید آن بسیار خطرناک است.

نام دیگر عارضه کمبود کلسیم در بدن هیپوکلسمی است و می‌تواند منجر به بیماری‌های خطرناکی مانند راشیتیسم یا همان بیماری نرمی استخوان شود.

افت کلسیم در بدن می‌تواند با عوارضی مانند بیهوشی، نارسایی قلبی و درد‌های آزاردهنده قفسه سینه همراه باشد.

همچنین گزگز کردن دست‌ها و پا‌ها و مشکل در انقباض عضلات سینه از جمله علائمی است که کمبود کلسیم در بدن ممکن است به وجود بیاورد.

در بیماری‌های روانی مثل افسردگی، اضطراب و تنش بیش از حد هم کلسیم اثرگذار است و باید ردپای این ماده معدنی مهم را در این بیماری‌ها هم ردیابی کرد.

همانطور که احتمالاً می‌دانید سلامت دندان‌ها رابطه مستقیمی با کمبود یا کافی بودن میزان کلسیم بدن دارد بنابراین اگر می‌خواهید دندان‌های سالمی داشته باشید مصرف قرص کلسیم را از یاد نبرید و اگر دائماً با مشکل پوسیدگی دندان‌ها مواجه هستید به کمبود کلسیم در بدن انسان شک کنید.

استفاده از کلسیم

پزشکان برای سلامت بدن معمولاً پیشنهاد می‌کنند استفاده از قرص کلسیم باید در برنامه غذایی فرد وجود داشته باشد تا مانع از عوارض احتمالی بعدی شود.

بنابراین اگر می‌خواهید میزان درست استفاده از کلسیم را بیاموزید بهتر است در وهله اول آن را وارد برنامه غذایی خود کنید و از موادی مانند شیر، ماست، آجیل‌ها و انواع و نخود و همچنین گیاهانی مانند اسفناج کلم و لوبیا سبز بیشتر استفاده کنید.

اگر کلسیم کافی دریافت نکنید چه می‌شود

اگر کلسیم کافی دریافت نکنید چه می‌شود؟

در صورت عدم دریافت کافی کلسیم چه اتفاقی می‌افتد؟ این سؤالی است که بسیار در بین افراد مختلف حتی افرادی که گرفتار کمبود کلسیم نیستند هم به وجود می‌آید و آن‌ها را نگران می‌کند.

حقیقت این است که کمبود کلسیم تا زمانی که به مرحله بحرانی نرسد، نمی‌تواند منجر به بیماری شدید یا خاصی شود.

اما با این حال بهتر است ما در هر شرایطی میزان کلسیم بدن خود را در حد استاندارد‌ای نگه داریم.

کمبود کلسیم زمانی که به مرحله بحرانی برسد به ویژه در نوزادان و کودکان می‌تواند منجر به پدیده نرمی استخوان یا همان بیماری راشیتیسم شود.

راشیتیسم باعث اختلال در راه رفتن و فعالیت‌های حرکتی نوزادان، کودکان و نوجوانان خواهد شد.

عدم دریافت کلسیم کافی در بزرگسالان هم ممکن است منجر به بیماری پوکی استخوان شود.

بیماری پوکی استخوان در مراحلی از آن می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و در آن فرد با کوچکترین ضربه به استخوان‌هایش ممکن است دچار شکستگی شود و ماه‌ها با این شکستگی درگیر باشد.

همچنین افرادی که کلسیم مورد نیاز بدنشان به اندازه کافی نیست بیشتر از سایر افراد گرفتار بیماری‌های اعصاب و روان مانند افسردگی و اضطراب اجتماعی می‌شوند.

چه اتفاقی می‌افتد اگر بدن شما کلسیم زیادی داشته باشد؟

اما همیشه این طور نیست که کمبود کلسیم در بدن باعث ایجاد بیماری شود. گاهی هم افزایش کلسیم در بدن هم ممکن است منجر به بروز عوارضی شود.

یک بیماری تحت عنوان هیپرکلسمی که ناشی از استفاده بیش از حد از کلسیم است می‌تواند منجر به اتفاقات ناخوشایندی در بدن انسان شود.

وقتی کلسیم در بدن انسان کم و زیاد می‌شود، مدیریت آن برعهده غدد پاراتیروئید است که سطح کلسیم موجود در خون را کنترل می‌کنند.

غدد پاراتیروئید که در مغز انسان وجود دارند هنگام کمبود کلسیم با ترشح هورمون‌های انتقال‌دهنده و ارسال سیگنال به بافت‌های استخوانی، سطح کلسیم خون را افزایش می‌دهند.

همچنین این هورمون‌ها با اثر بر روی سلول‌های کلیوی میزان دفع کلسیم از ادرار را کاهش می‌دهند.

هورمون‌هایی که از پاراتیروئید ترشح می‌شوند در دستگاه گوارش انسان به جذب بهتر ویتأمین دی کمک می‌کند.

اما زمانی که فعالیت بیش از حد غدد پاراتیروئید اندام‌های مختلف را بیش از حد درگیر کند و تعادل کلسیم را در بدن به هم بزند ممکن است عوارضی مانند ضربه به سلامت استخوان‌ها، سنگ‌های کلیوی و همچنین عملکرد نامناسب قلب و مغز را به همراه داشته باشد.

هیپرکلسمی ممکن است خود را با تکرر ادرار و تشنگی، درد‌های گوارشی، درد‌های استخوانی و همچنین اضطراب و افسردگی نشان دهد.

هیپرکلسمی ممکن است در اثر فعالیت بیش از حد غده‌های پاراتیروئید، مصرف خودسرانه‌ی ویتأمین دی و همچنین بیماری‌هایی مثل توبرکلوزیس، سارکوئیدوز، بیماری‌های مربوط به غدد تیروئید و بیماری‌های مختلف قارچی مربوط باشد.

چه اتفاقی می‌افتد اگر بدن شما کلسیم زیادی داشته باشد

تفاوت هیپرکلسمی و هیپوکلسمی چیست؟

شباهت دو واژه هیپرکلسمی و هیپوکلسمی که هر دو مربوط به عوارض ناشی از مصرف زیاد و کم ماده معدنی کلسیم هستند، نباید شما را به اشتباه بیندازد.

هیپرکلسمی زمانی اتفاق می‌افتد که میزان مصرف قرص کلسیم در بدن بیش از حالت عادی باشد.

در مواردی که افراد به صورت خودسرانه و بیش از میزان مورد نیاز ویتأمین D مصرف می‌کنند ازدیاد ویتأمین D در بدن باعث تسهیل جذب کلسیم قرص های کلسیم در روده‌ها می‌شود و می‌تواند منجر به بیماری هیپرکلسمی شود.

همانطور که در قسمت‌های قبلی گفتیم افزایش فعالیت غدد پاراتیروئید در مغز انسان هم می‌تواند منجر به آزاد شدن کلسیم از سطح استخوان‌ها به جریان خون شود.

در مقابل این عارضه زمانی که بدن فرد نتواند میزان کلسیم مورد نیاز خود را از مواد غذایی از طریق روده جذب کند می‌تواند منجر به بیماری هیپوکلسمی شود.

هیپوکلسمی همچنین ممکن است در اثر کمبود ویتأمین D در بدن هم به وجود بیاید.

بر همین اساس زمانی که بدن شما نتواند ویتأمین دی مورد نیاز خود را تأمین کند این فرآیند باعث می‌شود که جذب کلسیم با مشکل روبرو شود و شما به سمت عارضه هیپوکلسمی یا پوکی استخوان بروید.

قرص کلسیم سیترات برای بیمارانی که از چاقی مفرط رنج می‌برند یک داروی بسیار مناسب است.  مکمل بون فیت (Bone Fite ) یک نوع بینظیر از این گونه قرص کلسیم می باشد

نکته جالب توجه درباره قرص های کلسیم کربنات و کلسیم سیترات این است که قرص کلسیم کربنات بهتر است با معده خالی مصرف نشود چراکه بدن برای جذب آن به مشکل بر می‌خورد اما قرص کلسیم سیترات را می‌توان حتی با معده خالی هم مصرف کرد.

قرص کلسیم سیترات برای بیمارانی که از چاقی مفرط رنج می‌برند یک داروی بسیار مناسب است.  مکمل بون فیت (Bone Fite ) یک نوع بینظیر از این گونه قرص کلسیم می باشد

نکته جالب توجه درباره قرص های کلسیم کربنات و کلسیم سیترات این است که قرص کلسیم کربنات بهتر است با معده خالی مصرف نشود چراکه بدن برای جذب آن به مشکل بر می‌خورد اما قرص کلسیم سیترات را می‌توان حتی با معده خالی هم مصرف کرد.

مکمل کلسی هیل

برای شناخت بیشتر محصول و مشاهده جزئیات آن میتوانید از لینک زیر به صفحه محصول کلسی هیل منتقل شوید.
کلسی هیل

سوالات متداول

منتخب مقالات ریزش مو

بهترین مقالات با موضوع ریزش مو را در اینجا بخوانید

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ریزش مو

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

021-58201

Scroll to Top